Το Τέλος του Καλοκαιριού

Δελτίο Τύπου

Η Εταιρεία Θεάτρου Πράξη Επτά συνεχίζοντας την προσπάθεια που ξεκίνησε πριν πέντε χρόνια , ιδρύοντας το θέατρο Πράξη Επτά Studio, με σκοπό την ανάδειξη και τη στήριξη νέων ηθοποιών, ανεβάζει το έργο του Γιώργου Ηλιόπουλου «Το Τέλος του Καλοκαιριού».

Ένα έργο που ενδιαφέρει τους νέους αλλά και τους μεγαλύτερους.Τους νέους γιατί θα αναγνωρίσουν σε έναν από τους ήρωες τον εαυτό τους και τους μεγαλύτερους γιατί σε έναν από τους ήρωες θα αναγνωρίσουν τα αποτελέσματά τους.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο έργο, με πυκνή γραφή, ευαισθησία και σκληρότητα, χιούμορ και τραγικότητα, με ήρωες παιδιά έως είκοσι χρονών, με τις ελπίδες και τους φόβους τους, με τα όνειρα και τις αμφιβολίες τους, τα δάκρυα και τα γέλια τους και την πραγματικότητα να καιροφυλακτεί.

Συντελεστές: 
Σκηνοθεσία: Θόδωρος Γράμψας
Σκηνικό-Κοστούμια : Χριστίνα Κωστέα
Μουσική Επιμέλεια: Αγγελική Γρηγοροπούλου
Φωτισμοί: Χριστίνα Θανάσουλα
Βοηθός Σκηνοθέτη: Ευάγγελος Βογιατζής
Art Design: Φαίη Βέβη
Φωτογραφίες: Θανάσης Κρομλίδης

Παίζουν: Μαριάννα Μαυριανού, Κατερίνα Δημάτη, Δημήτρης Θεοδωρίδης, Θανάσης Κρομλίδης, Κυριάκος Σαλής, Αγγελική Γρηγοροπούλου, Άλκηστις Χατζηιωάννου

Το τραγούδι που ακούγεται στην παράσταση είναι σε στίχους και μουσική της Αγγελικής Γρηγοροπούλου, τραγουδάει η Κατερίνα Δημάτη.

Έναρξη : 27 Φεβρουαρίου
Μέρες και Ώρες Παραστάσεων: Σάββατο 21:00, Κυριακή 20:00, Δευτέρα: 21:00               Πράξη Επτά Studio, Βαλτετσίου 45 Εξάρχεια

Θεατρική Περίοδος

2015-2016